Sådan holder du en vellykket julefrokost

Det er tid til at begynde at tænke på din julefrokost på kontoret. Hvis du har et stramt budget i år, skal du ikke være bekymret – der er masser af måder at holde en vellykket og festlig fest på uden at sprænge banken. Her er et par tips, der kan hjælpe dig på vej.

1. Sæt et budget og hold dig til det

Det første skridt til at afholde en vellykket julefrokost på et budget er at lægge et budget og holde sig til det. Bestem, hvor meget du har råd til at bruge på festen, idet du tager højde for ting som mad, drikkevarer, dekorationer og underholdning. Når du har et tal i tankerne, skal du gøre dit bedste for at holde dig til det. Det kan betyde, at du skal være kreativ med dine valg af mad og drikkevarer eller selv lave din egen dekoration. Uanset hvad du gør, skal du holde dig inden for dit budget, så du ikke ender med at spilde alle dine juleindkøb på festen.

2. Hold gæstelisten lille

En anden god måde at spare penge på til din julefrokost på kontoret er at holde gæstelisten lille. Jo flere personer du inviterer, jo mere mad og drikkevarer skal du købe, og jo mere plads skal du leje (hvis du ikke holder festen på dit kontor). Hvis det er muligt, bør du forsøge at begrænse gæstelisten til kun at omfatte de ansatte. Det er med til at holde omkostningerne nede, samtidig med at alle på kontoret kan fejre det sammen.

3. Vær kreativ med mad og drikkevarer

Når det kommer til mad og drikkevarer, skal du være kreativ! Der er masser af måder at servere festlige retter på uden at bruge en formue. I stedet for at servere et dyrt bordmåltid kan du f.eks. vælge en buffet med fingerfood eller forretter med ferietema. Og når det kommer til drikkevarer, kan du springe over den åbne bar og nøjes med vin og øl. Servér lidt festlig punch eller æggesnaps til dem, der ønsker noget ikke-alkoholisk. Ved at være kreativ med dine valg af mad og drikkevarer kan du nemt spare penge uden at gå på kompromis med smagen eller festligheden.

4. Gør selv dine dekorationer

Der er ingen grund til at bruge en formue på dekorationer til din julefrokost på kontoret – du kan sagtens selv lave dem! Køb noget rødt og grønt stof eller bånd og lav din egen guirlande eller krans til døren eller kaminen. Sæt nogle glitrende lys op rundt omkring i lokalet for at skabe øjeblikkelig julestemning. Og glem ikke at sætte et par festlige borddækninger frem! Et par stearinlys i røde votiveholdere omgivet af stedsegrønne kviste eller hyld bær er en smuk (og billig) borddekoration. Med bare en smule kreativitet kan du nemt forvandle ethvert rum til et vinterlandskab på et budget

orker du ikke at holde julefrokost selv, så kan du følge linket via: julefrokost vejle.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *