Pas på vores skove

Der er lavet klima aftaler internationalt, og noget af den er at vi alle skal passe på vores skove, og ikke bare bruge løs af vores træer – jeg selv tænker da også over det, hver gang jeg skal printe et eller andet ud, om det nu også er nødvendigt, eller om jeg kan nøjes med at have det elektronisk.

Jeg syntes at det er godt at man laver sådanne internationale klima aftaler, for hvis det kun var lille Danmark der passede på vores jord og klima, så så det godt nok sløjt ud, så heldigvis er hele kloden med.

Forestil jer, at vores grønne bøge skove ikke længere spang ud om foråret – det er et syn for guderne, den dejlige grønne farve, en farve vi har gået og længtes efter gennem hele den lange vinter. Jeg selv nyder da det når foråret er kommet og skoven står med alle de grønne blade. Så skal vi også lige huske på at vi er afhængige af den ilt som træerne udskiller til vores lunger.

Previous Post
Next Post