Digital ejendomsadministration service

Det at være udlejer eller ejer af udlejningsejendomme kan godt føre en del administrative ting med sig. Jeg selv kender en der har arvet en del udlejningsejendomme fra sine forældre, og hun var bestemt ikke interesseret i alt det administrative der fulgte med. Da jeg talte med hende kunne jeg forstå, at der faktisk var mange flere ting der skulle være styr på end jeg lige havde forestillet mig. For at hjælpe min veninde satte jeg mig ned for at se om jeg ikke lige kunne finde noget digitalt eller noget online der kunne stå for den del der så kunne aflaste hende. Da jeg søgte på nettet, fandt jeg ke-admin.dk som er en virksomhed der sammensætter servicepakker til forskellige behov indenfor udlejningsejendomme.

Digital Ejendomsadministration

Ke-admin.dk har flere forskellige service pakker, som tilpasses ens behov. En lille hvis ikke lige skal være en vicevært funktion med – ellers så står de for opkrævninger, lejereguleringer, forbrugsregnskaber, betalinger, lejekontrakter, bogføring og ikke mindst regnskabsaflæggelse. Det er rigtig mange ting man så kan undgå at skulle tage sig af, alene det når en beboer flytter, hvad det ikke indebærer – jeg ville være lykkelig hvis jeg kunne fralægge mig ethvert ansvar og lægge det over i et digitalt ejendomsadministration service. Når jeg kigger på ke-admin hjemmesiden, ville jeg bestemt være tryg ved at bruge dem til at hjælpe mig og min veninde. De leverer en god service til en fair pris – og jeg syntes at det er godt at man selv kan sammensætte sin servicepakke efter behov.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *