Øget vækst med online markedsføring

Som virksomheds drivende, er jeg nødsaget til at være på forkant med markedsføringen – både den fysiske markedsføring og den online markedsføring. For mig har det været en jungle at finde den rette udbyder, som jeg har kunnet være tryg ved, især med den online markedsføring. Det tog mig lang tid at finde den rigtige udbyder, og jeg undersøgte markedet grundigt inden jeg tog kontakt til adhelp.dk – det var dem der tiltalte mig bedst når jeg læste om dem på nettet og så deres hjemmeside – ingen binding udover lb.md. – samtidig med at det var dem mine venner og bekendte også kunne anbefale. Så det blev så adhelp.dk der fik lov til at samle alle mine online aktiviteter et sted, og markedsføre min virksomhed.

Adhelp.dk online markedsførings bureau

Jeg har nu haft adhelp.dk i et godt stykke tid, og dette online markedsføringsbureau har efter min mening gjort det rigtig godt, vi tjener flere penge, og de resultater taler jo for sig selv. Jeg vil være ærlig og sige, at jeg ikke var helt sikker på om jeg troede på det, før jeg selv så det med mine egne øjne på regnskabet – så de kan det der med at markedsføre så vi vækster. Selvfølgelig koster det lidt at få adhelp.dk til at køre vores online markedsføring, men vores ekstra indtjening overstiger meget det vi har i udgifter på dem – så for os er det en gevinst at vi fik dem til at overtage den arbejdsopgave. Vi er fuldt ud tilfredse med deres arbejde.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *