Minimal vedligehold af pynt i haven

Når jeg udsmykker min have med diverse ting og sager, så er det for mig vigtigt at jeg ikke også skal gå rundt og vedligeholde pynte genstandene. Det skal bare se godt ud, og ellers passe sig selv. Og jeg er nok ikke den eneste der har det sådan. Nu nærmer sig tiden, hvor der skal til at ske noget nyt med min have, og jeg er på udkig efter nogle lækre produkter med minimal vedligeholdelse. Den første ting der nærmer sig, hvor jeg tænker at der skal noget anderledes til, er Påsken – her kommer mine børn og børnebørn hjem, og så skal de da have noget sjovt at kigge på. Jeg sad lige og kiggede på de Påske figurer der er på Ullerupgaard-smedie.dk hjemmesiden – og jeg syntes at deres Påske figurer er både søde og sjove og så er de endda også billige.

Pynt til haven fra Ullerupgård smedie

Nu da man selv kan designe sine egne ting til haven hos ullerupgaard-smedie.dk så kunne jeg da godt tænke mig at have de to figurer der er vist på billedet som pynt i haven, det kan jeg lige nå inden sommeren, og så er jeg sikker på at jeg har noget andre ikke har. De er da søde de to små myrer, og jeg bliver helt glad når jeg kigger på dem – det at der er mulighed for at designe sine egne ting, gør at ens have bliver meget mere personlig. Jeg tror faktisk jeg ønsker mig dem i gave.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *