Plugin til WooCommerce

Vil du gerne holde dine kunder opdateret på deres ordre? Så kan du med fordel købe et plugin til WooCommerce. På den måde sikre du at dine kunder altid er opdateret.

Plugin’et kan indstilles i forskellige sprog så det passer til dine kunder. Derudover så kan WooCommerce SMS notifikationer også sættes op til at sende beskeder til den administrerende af webshoppen, når der bliver lagt en ny ordre ind. Det er skaber både overblik og sparer dig tid, da du kan være på forkant med dét der skal laves på lageret.

Hvis du ønsker at komme igang med denne service skal du klikke her: woocommerce sms

Når du har besluttet dig om at komme igang, så skal du hente selve pluginet via linket ovenfor. Her kan du læse mere om oprettelse osv.

Hvorfor skal man oprette en sms service?

Der er mange grunde til at oprette en sms service der opdaterer kunder. For det første skaber det tryghed hos den handlende, da de blive bekræftet i at deres varer er på vej. For det andet skaber det loyalitet mellem dig som virksomhed, og så dine kunder; idet du opretholder kontakten mellem jer. Derudover så er det også en service, hvilket mange kunder ofte sætter pris på. Derfor skal du se det som en ekstra service der er med til at skabe tilfredse kunder – noget alle virksomheder stræber efter. Så ønsker du at skabe ‘increased value” hos kunden, så kan du med fordel tilmelde din virksomhed denne service. Pengene er givet godt ud.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *