Markedsføring og Webshop med adhelp

Det at have en web shop, gør at man kan undvære den fysiske butik – det er selvfølgelig både godt og skidt, men jeg tænker at det er en udvikling vi ikke sådan lige kommer ud af. Jeg kan da tale for mig selv, jeg handler stort set kun på nettet, og når jeg gør det, så er der mange andre der også gør det. Det gjorde så også at jeg måtte til at lægge min hjerne i blød for at finde ud af hvad jeg skulle gøre i forhold til markedsføring og om jeg skulle droppe min butik og så kun have web handel – men det havde jeg lige brug for at vende med nogle der havde forstand på tingene – det var jo noget helt nyt for mig, det der webshop når man stod som sælger. Jeg kontaktede adhelp.dk da jeg havde fået dem anbefalet som dygtige og professionelle.

Webshop og adhelp.dk

Jeg fik mange gode tips og råd fra adhelp, og jeg tog springet med at få solgt min butik, og oprettet min webshop – det var så ikke lige det nemmeste jeg havde foretaget mig i mit liv, og det var med mange sommerfugle i maven. Kunne jeg finde ud af det, og ville mine kunder følge med. Jeg blev positiv overrasket over hvor hurtigt og nemt det gik med hjælp fra adhelp.dk. Selvfølgelig var der lige opstarten og overgangen, men så kørte det også bare – og det tænker jeg jo er med alt nyt der skal lukkes ned og startes op.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *