Lav et lækkert patchwork til en, du elsker

Det er ikke så tit, at man bruger tid til at få lavet noget lækkert patchwork, men det burde man virkelig prøve at gøre – og så kan man overraske en med dette Patchwork.
For selvfølgelig vil den, du holder af, blive virkelig glad for dette patchwork, hvis det er noget, som du har købt, men der er bare noget over det, at modtageren ved, at du har brugt utallig tid på at lave det fra bunden, hvor du har rørt ved hver eneste detalje og selv sat dig ind i, hvordan det skulle gøres og rette en masse til løbende.
Det kan da godt være, at der er nogle fejl hist og her, men det er jo sådan, at man kan sige, at det har personlighed, og det samme gælder, hvis det virkelig ikke er det pæneste, der er lavet, men det er stadig personligt, for det er lavet i hånden, dine hænder og ikke af en maskine.

Sådan en omgang patchwork vil blive vel modtaget

Godt nok kommer det til at tage tid at lave, så det skal næppe være den spontane gave, som du giver til en ven lige før en fødselsdag eller op til jul, for så kommer du nok til at haste for meget med det, hvordan det skal laves.
Dog kan du jo altid øve dig med nogle andre forsøg med patchwork, inden du giver dig i kast med at lave noget, der skal gives til en anden, for så finder du også ud af, hvor lang tid det tager at lave den slags, og så bliver det nok også lidt kønnere, end når det er den første omgang, som du laver.
Måske skal det endda være det tredje forsøg, fjerde eller femte, som du giver væk, for så har du øvet dig så meget, at du ender med at lave noget, der faktisk er ret så kønt at kigge på, og det er noget, der er holdbart og kan bruges længe.
Det er med garanti noget, som vil blive vel modtaget, når modtageren ved, du har brugt lang tid på at lavet det og endda lavet det efter noget, som modtageren kan lide at se på.

Previous Post
Next Post