Vejers Strand Camping

Selvom skolernes sommerferie er slut, ja, så er der stadig mange dage tilbage til en dejlig strandferie camping ferie, ved Vejers Strand Camping. Det er stedet hvor vi er mange der elsker den lidt rå natur, holder til, også selvom det er lidt udenfor sæsonen. Det gode ved at holde camping ferie lidt uden for sæsonen er , at der er dels meget mere plads, men der er heller ikke så mange turister fra udlandet. Det jeg specielt godt kan lide ved vejersstrandcamping.dk er at det er nemt at booke og se hvornår man kan få plads, og man kan også se priserne herinde. Det giver et godt overblik over campingpladsen, og man kan udvælge sig et bestemt sted, og høre om det så er ledigt. Ud over at Vejers Strand Camping ligger dejligt i den rå natur, så er deres fælles faciliteter som alle jo bruger, ikke alene af super fin kvalitet, men også dejligt rene og pæne.

Jeg ved ikke hvad man kalder de her 3 hjulede cykler med sejl hedder, men jeg kan sige at det er rigtig sjovt at fræse hen ad stranden på dem, og er man flere, kan man jo også lige arrangere et lille kapløb, som vi gjorde.
Vi har altid været store fan af den lidt rå natur der findes ved Vesterhavet, og årsagen til at vi bruger vejersstrandcamping.dk er dels at den ligger i en rimelig afstand fra hvor vi bor, men den passer også rigtig godt til vores måde at holde ferie på, men både fysiske aktiviteter og de lidt mere stille, så som at studere fuglene ved havet.
Vi har nu endnu ikke kunne fange nogen fisk i havet, men så er der da heldigvis ikke så langt til havnen, hvor man så kan købe sig til dejlige store fist, hvis man gerne vil have fisk til aften, som man så lige griller på den lille grill.
Det er hyggelige små huller i klitterne man får som campingplads, når man kommer, og man er dejligt ugeneret fra de andre campister og alligevel tæt på.

Previous Post
Next Post