Det amerikanske køkken

Mange mennesker tror, at amerikansk mad er usundt og mest består af fastfood. Selv om det er sandt, at den typiske amerikanske kost ikke er den sundeste, er der mere i det amerikanske køkken end fedtede burgere og pomfritter. Faktisk er amerikansk mad ret forskelligartet med påvirkninger fra mange forskellige kulturer.

En af de mest populære amerikanske fødevarer er pizza. Selv om pizza oprindeligt stammer fra Italien, er den blevet taget til sig som en fast bestanddel af den amerikanske kultur. Der findes nu mange forskellige typer pizzaer i USA, lige fra New York-pizza med tynd skorpe til Chicago-pizza med dyb tallerken.

En anden populær amerikansk mad er kinesisk takeout. Kinesisk mad er blevet meget populært i USA, og mange amerikanere nyder at spise det regelmæssigt. Selv om det måske ikke er den sundeste løsning, er det helt sikkert lækkert!

Så selv om amerikansk mad måske ikke er den sundeste, er den bestemt varieret og lækker. Hvis du er på udkig efter noget at spise i USA, kan du helt sikkert finde noget, der falder i din smag!

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *