Tommy Hilfiger striktrøjer til drenge

Nogen gange kan jeg godt gå ud af mit gode skind, især når ungerne begynder med al deres modetøj – og jeg der troede at drenge var anderledes end piger hvad modetøj angår, men her har jeg da taget grundig fejl, for min søn er nok den der er gået mest op i hvilket tøj han vil gå i og ikke. Hans favorit mærke er Tommy Hilfiger – så hvis jeg vil glæde ham, så er det det mærke jeg skal gå efter når vi taler tøj. Nu handler jeg en del på nettet, og hos hansenognissen.dk har de heldigvis også mærket Tommy Hilfiger, som jeg i forvejen handler hos. Det har taget sin tid, inden jeg turde købe børnenes tøj på nettet, da meget afhænger af hvordan størrelsen passer, så man ikke skal sende retur og bytte.

Hansenognissen.dk og striktrøjer

Vi er i en overgangstid, hvor det kan være lunt og alligevel er der lige brug for en lidt lunere trøje – så da jeg så at hansenognissen.dk havde Striktrøjer drenge, var min dag reddet, for det var nemlig ikke bare en almindelig striktrøje, men en fra Tomme Hilfiger – så da jeg vidste at mærket fra Tommy Hilfiger og den størrelse som min søn plejer at bruge fra dette mærke, så var det nemt at bestille den til ham. Det var nemt – og Striktrøjen passede ham perfekt, og han blev så glad, og så var det en striktrøje han ville gå med – ikke at forglemme. Hurtig levering og den kunne byttes hvis det var.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *