Tilbud på Rød/Hvide Addidas fodboldsokker

Nøj, hvor blev jeg glad da jeg så dette fede tilbud på de rød / hvide fodboldsokker til drengene – landsholdets farver som de sagde. Selvfølgelig nappede jeg lige flere par af dem, samtidig med at jeg alligevel skulle ud og investere i nyt fodboldstøj til drengene. Når jeg bestiller tøj til mine drenge, og for den sags skyld også piger, så sidder de ved siden af mig og er med til at beslutte hvilke ting der skal i kurven – det tager lidt længere tid, men den tid er givet godt ud, da der så kommer færre konflikter når tøjet skal på. Det kan i forvejen godt være en bekostelig affære at have børn til at gå til en eller anden form for sport, så derfor tager jeg også imod gode tilbud med kyshånd. Jeg er endda heldig, for nu er fodbold ikke den dyreste form for sport.

Lange fodbold strømper fra Dsconsult.dk

Vi ved alle at det kræver lange sokker til fodbold, så benskinnerne sidder godt fast indenunder. Udover at dsconsult.dk havde adidas lange strømper på tilbud, så var der også mange andre farver og størrelser på deres lange Adidas strømper. Nu ved jeg af er faring at der går nogle fodbold strømper til i løbet af en sæson, jeg ved ikke lige hvordan det sker, men de går altså i stykker – og nogle holder i længere tid end andre. Det jeg har fundet ud af, er at Adidas lange strømper holder i meget længere tid hjemme hos os af en eller anden årsag.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *